AĞRI / TUTAK - Dorukdibi İlkokulu

Dorukdibi İlkokulu

Dorukdibi Köyü Tutak / Ağrı
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Soba Kömürlü
Ulaşım
Ağrıda Havaalanı vardır. İSTANBUL ve ANKARA´dan uçuşlar yapılmaktadır. Okulumuz Ağrı - Bitlis - Van şehirler arası anayolu üzerinde 1 KM içeride olup, bölünmüş yol ve komple asfalttır.
Öğretmenlerin ayarladığı bir minibüs öğretmen servisi ol.arak kullanılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Tutak ya da Patnos İlçesinde Pansiyonlar, Apartlar, Öğretmenevi, Otel, Kiralık Evler alternatiflerinden istenilen birinde kalınabilir. Fiyatlar ortalama olarak Apart 700 TL, Pansiyon 500 TL, Ev 500 TL, Öğretmenevi 400 TL´dir. Tutakta büyük market olarak A101 ve BİM Marketleri vardır. 7500 nufüslu küçük bir ilçedir. İlçede 500 civarında Öğretmen vardır. Genelde memurların gittiği 6 - 7 cafe vardır.
Ağrı İl Merkezinden 60 KM - Tutak İlçemizden 20 KM - Patnos İlçemizden 20 KM
Kontenjan Bilgileri
1 Öğretmenler odası, 5 müstakil sınıf,1 öğrenci tuvaleti,1 Öğretmenler tuvaleti bulunmasktadir